El casal d’estiu de l’Ajuntament es posa en marxa

I ja ha obert les inscripcions per aquest estiu. Hi podran participar els nens i nenes de 3 a 12 anys, començarà el 25 de juny i finalitzarà el 7 de setembre. Com cada any, el casal s’ubicarà a l’escola La Minerva.

Martí Barrera és el gerent de Rocam Aventures, l’empresa que gestiona el casal de l’Ajuntament. En una entrevista a l’Info Vespre ha detallat els documents que cal portar per apuntar als infants al casal, que s’hauran de portar al carrer Sant Antoni nº115 en horari de matí.

Les inscripcions ja estan obertes, es van obrir el dilluns dia 7 i hi ha fins el 19 de maig per apuntar-se. El casal és el que fem cada any de l’Ajuntament de Calella, que ho fem a l’escola La Minerva. Ho fem l’última setmana de juny, el mes de juliol, el mes d’agost i l’última setmana de setembre. Per apuntar-se, han de portar una fotografia de mida carnet, fotocòpia del carnet d’identitat i, si no el tenen, del llibre de família, on surti la data de naixement del nen i fotocòpia de la targeta sanitària. Pagar els 20 euros de la matrícula i ja està.

L’horari és de 9 h a 13 h i de 16 h a 19 h, però també hi ha servei de menjador i d’acollida. Barrera ha explicat les activitats que es porten a terme al casal.

Les activitats són les típiques que fem cada any. Fem coses de repàs, fem tallers, fem manualitats, fem tot tipus d’esports i fem colònies, com cada any. També cada 15 dies fem una sortida. Les colònies normalment les fem l’última setmana del mes de juliol.

Rocam manté els preus des de fa quatre anys. Apuntar als nens únicament al matí són 120 euros, només per la tarda surt a 110 euros i tot el dia té un preu de 170 euros. Barrera ha informat que els germans tindran un descompte del 10%.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a Martí Barrera, gerent de Rocam Aventures.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *