[Àudio] [Coblejant] Programa 128: Les sardanes universals

coblejant
▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

Aquest 16 de juny, com cada diumenge abans de Sant Joan, la Confederació Sardanista de Catalunya té fixada la data de celebració del dia Universal de la Sardana. Enguany amb una sardana de Josep Maria Albertí com a protagonista: Blanes festiu.

Aquesta setmana us portem un recull de les sardanes escollides pels dies Universals de la Sradana més recents, des del 2012. Així doncs podrem escoltar títols de Ricard viladesau, Vicenç Bou o Manuel Blasch i endinsar-nos en aquesta iniciativa de la Confederació per arrelar més el fet cultural de la sardana.

A més, a la nostra Secció de Notícies, parlarem dels 20 anys de la cobla La Principal de Porqueres i el nostre reporter ens parlarà del 57è Aplec de La Bisbal d’Empordà.

També tenim com sempre la nostra secció d’Agenda Sardanista on en Jordi ens repassa les nostres propostes sardanístiques per la propera setmana. I recollim, una setmana més, una frase feta dedicada a les llegendes dels músics de cobles i orquestres.

Coblejant és un programa de Radio Calella Televisió per a les emissores de ràdio que ho vulguin. Fet i dirigit per Queralt Pedemonte i Jordi Terme.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat