[Àudio] [Coblejant] Programa 159: Més efemèrides i les 40 de la Sardana de l’Any

p-destacada
▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

Aquesta setmana tanquem el bloc d’efemèrides 2020 amb noms propis com Joan Andreu o Francesc Pujol.

A més, a la Secció de Notícies repassarem les novetats respecte el Concurs de la Sardana de l’Any i altres efemèrides d’aquest 2020. A la nova secció d’Àrea de Campionat parlarem de les absències que hi haurà al Campionat 2020 i a les Recomanacions Sardanistes parlarem d’un concert a dues cobles amb la cobla Sant Jordi i la cobla de l’ESMUC.

També tenim el Traspàs de Cobla i a la secció de Les Estrenes escoltarem les dues sardanes que es van interpretar per primera vegada al Concert de Cap d’Any de Tossa de Mar, de Cristau i Galbany.

També tenim com sempre la nostra secció d’Agenda Sardanista on repassem les nostres propostes sardanístiques per la propera setmana. I recollim, una setmana més, una frase feta dedicada a les llegendes dels músics de cobles i orquestres.

Coblejant és un programa de Radio Calella Televisió per a les emissores de ràdio que ho vulguin. Dirigit per Queralt Pedemonte.


Potser t'interessa

2 Respostes

  1. JAUME ZAPATER MUSET escrigué:

    CADA SETMANA, I DES DE LA PRIMERA EMISSIÓ, EM DESCARREGO EL PROGRAMA “COBLEJANT” EN FORMAT MP3 I AQUESTA SETMANA NO HI POGUT BAIXAR-LO. SURT EN FORMAT HTML.GRÀCIES PER LA VOSTRE ATENCIÓ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat