[Àudio] [Coblejant] Programa 168: Primers detalls del 93è Aplec de Calella

p-destacada
▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

Aquesta setmana escoltarem sardanes en el record d’autors com Viceç Bou, Agapit Torrent o Jordi Molina i a les Recomanacions Sardanistes parlarem dels primers detalls de l’Aplec de Calella 2020.

A més, a la Secció de Notícies parlarem dels aplecs i activitats sardanistes afectats pel decret del Govern de la Generalitat a causa de l’epidèmia del Covid-19 i de les bases del premi Floricel Rosa d’Or d’Anglès 2020.

També us explicarem que Montserrat Pujolar serà Creu de Sant Jordi 2020. Acabarem el programa escoltant les quatre sardanes de la 9a eliminatòria de La Sardana de l’Any.

També tenim com sempre la nostra secció d’Agenda Sardanista on repassem les nostres propostes sardanístiques per la propera setmana i al Traspàs de Cobla els canvis a les nostres formacions musicals. I recollim, una setmana més, una frase feta dedicada a les llegendes dels músics de cobles i orquestres.

Coblejant és un programa de Radio Calella Televisió per a les emissores de ràdio que ho vulguin. Dirigit per Queralt Pedemonte.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat