El programa Esport i Salut tanca curs fins a l’octubre

Francesc Montero i Martí Barrera als estudis de RCTV
Francesc Montero i Martí Barrera als estudis de RCTV

Es tracta d’una iniciativa que cada vegada compta amb més adeptes. El programa Esport i Salut està impulsat des de l’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Calella i l’Associació Calella-Marxa.

Al llarg del curs es programen diferents activitats com sortides a caminar o classes de tai-txí que es fan al pati de l’Ós del parc Dalmau. Enguany també s’han incorporat un grup de bitlles catalanes que participen a la Lliga de l’Alt Maresme i la Selva.

Viladrau o Peratallada han estat les últimes poblacions que han visitat els participants del programa Esport i Salut al llarg dels últims mesos. El responsable del programa Esport i Salut, Francesc Montero, ha explicat durant una entrevista a l’InfoMigdia que el perfil dels participants a les caminades és majoritàriament de gent gran jubilada: “La majoria són jubilats ja que el dilluns i els dimecres a les 9:30 la gent treballa, llavors la majoria de persones són jubilades. Tot i que també pot venir algú que no treballi o algú de Calella Marxa que no hagi pogut anar un altre dia”.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat