[Àudio] [Coblejant] Programa 206: Recordant Josep Roura, “En Pepet de Can Sagal”

p-destacada
▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

El passat 24 de novembre, Josep Roura i Comas, gran intèrpret de tenora del segle XX, va morir a l’edat de 95 anys i el programa d’aquesta setmana és un homenatge a la seva figura dins el món de la cobla.

Obrim el programa amb les seves dues úniques composicions obligades de tenora i recuperant la secció de Curiositats Històriques. A més, als Reportatges parlem del segon Concert d’Aplec de les Roquetes amb els Montgrins i la Sant Jordi, organitzat per l’Agrupació Sardanista l’Ideal d’en Clavé.

A la secció de Notícies parlem de la viquimarató sobre continguts de cultura popular que va sorgir del Congrés de Música d’Arrel del mes passat i de la tesi sobre la Cobla Barcelona que ha convertit Albert Fontelles en Doctor en Musicologia. També ens fem ressò del reconeixament que el Consell Comarcal del Berguedà ha fet a la Cobla Berga Jove pel seu espectacle amb el grup Obeses.

A les Novetats Musicals parlem del nou disc “L’Escala recorda… Josep Vicens i Juli” en motiu dels 150 anys del naixement del compositor i a Les Estrenes ens fem ressò de les 7 composicions que es van estrenar el cap de setmana passat a L’Escala en motiu del seu aplec dels compositors Josep Cassú, Jaume Cristau, Josep Antoni López, Joaquim Hostench i Francesc Picart. Acabem el programa parlant del Concert de Nadal de Calella. 

Coblejant és un programa de Ràdio Calella Televisió amb l’Agrupació Sardanista de Calella per a les emissores de ràdio que el vulguin i s’emet arreu dels Països Catalans. Dirigit per Queralt Pedemonte.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat