[Àudio] [Coblejant] Programa 209: Arrenca el 2021!

▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

Arrenquem el 2021 escoltant les efemèrides d’enguany: destaquem els 150 anys del naixement d’Amadeu Vives, els 125 anys del naixement de Robert Gerhard, els 125 anys naixement Francesc Riumalló, els 150 anys de la mort de Josep Mercader, el centenari del naixement d’Agustí Cohí, els 50 anys de la mort de Joan Manén i els 25 anys de la mort de Josep Albertí.

Als Reportatges parlem de l’Aplec de la Sardana de Sant Feliu de Guíxols que finalment es va poder celebrar reformulat el cap de setmana passat i a Les Estrenes escoltem la sardana de Josep Cassú i l’obra lliure de Joan Làzaro que s’hi van estrenar.

A les Notícies, expliquem qui és la guanyadora de la Beca Josep Maria Bernat 2020 i els guanyadors del concurs de composició de Masquefa. I també coneixem l’obra de Ultano Gómez que ha estat d’encàrrec als 36ens Premis Ceret-Banyoles, titulada “Allò que queda”.

Coblejant és un programa de Ràdio Calella Televisió amb l’Agrupació Sardanista de Calella per a les emissores de ràdio que ho vulguin. Dirigit per Queralt Pedemonte.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *