L’AMPA del Salicrú prepara una festa de comiat de ‘l’antiga escola’

Imatge d'arxiu

Es celebrarà el dissabte 24 de març a les instal·lacions de la Riera Capaspre, que han estat funcionant durant 40 anys oferint formació i educació a molts calellencs. Pels que hi són ara, pels qui van anar-hi i per tota la població de Calella, l’AMPA del Salicrú ha organitzat tota una jornada d’activitats de lleure i d’animació per donar-li a l’escola «un comiat com cal».

cartell comiat definitiuHo ha explicat la presidenta de l’AMPA, Carmen Cruañas, en una entrevista a l’Info Migdia de Ràdio Calella TV.

Al final el que havia de ser provisional ens hi hem estat 40 anys, i ens ho sentim com casa nostra. Ara que ens traslladem fa falta un comiat com cal

La festa començarà a les 11 del matí i inclourà partits de futbol, tirades de bitlles, contacontes, l’espectacle de Saliclowns, taller de salsa, un dinar popular i servei de bar i mojitos.

En relació als terrenys que l’escola ha ocupat les últimes quatre dècades, l’AMPA no té notícies sobre si hi ha la intenció de donar-li un nou ús.

Sabem que hi ha uns terrenys particulars, que són els que ocupen ara els mòduls que es van col·locar perquè l’escola es va quedar petita, i suposo que es retornaran als seus propietaris; però a les instal·lacions centrals no sabem què hi anirà

Cruañas ha explicat que pel moment no s’ha convocat el Consell Escolar que és el fòrum on es podria decidir el canvi de nom de l’escola, d’acord amb la proposta que compta amb el vist-i-plau de l’Ajuntament de Calella però no així de l’AMPA, que considera que ara no és moment de fer-ho.

Aquests dies, la comunitat educativa està immersa en els preparatius per al trasllat a les noves instal·lacions que estrenaran passada la Setmana Santa a la Fàbrica Llobet-Guri, convertida en un gran complex educatiu.

A continuació podeu escoltar íntegrament l’entrevista a la presidenta de l’AMPA de l’Escola Salicrú, Carmen Cruañas.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *