[Àudio] [Coblejant] Programa 248: Nou concurs de composició per a Cobla a Agramunt

p-destacada
▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

Agramunt ha creat una primera edició d’un concurs de composició per a cobla dotat amb 1.000 euros que referma la població com un dels planters de cobla del país, en parlem a la secció de Notícies.

Als Reportatges comentem els aplecs de Rubí, Montgat i Sant Cugat del Vallès, entre d’altres activitats i a les estrenes escoltem les noves sardanes de Jaume Riu i Jordi Feliu i parlem de 6 estrenes més entre les quals n’hi ha una d’Enric Ortí.

A l’Àrea de Campionat veiem com ha quedat la classificació en categoria Gran després del Bàsic de Barcelona i al Poemari de Sardana repassem un poema de Maria Cardona que és un crit als joves perquè la sardana no mori mai. També escoltem sardanes dedicades a l’octubre que comença ara d’autors com Rafael Ferrer o també dedicades als propers aplecs; Tossa de Mar i Súria.

Coblejant és un magazine de Ràdio Calella Televisió amb l’Agrupació Sardanista de Calella per a les emissores de ràdio que el vulguin i s’emet arreu dels Països Catalans. T’informa de tot allò que és notícia al món immens de la sardana i la cobla. Dirigit per Queralt Pedemonte.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat