[Àudio] [Coblejant] Programa 280: És temporada d’aplecs!

p-destacada
▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

Aquesta setmana fem un repàs dels aplecs del cap de setmana que ve ara que estem en temporada d’aplecs i a les Notícies expliquem com va anar la cloenda d'”El País a l’Escola”.

Escoltem sardanes de Ramon Vilà, Max Havart, Agustí Serratacó o Enric Vilà i també deixem un espai a Vicenç Bou per fer un homenatge al Maig amb la seva famosa “Cants de Maig”.  Al Traspàs de cobla parlem del canvi de flabiols de la Cobla Contemporània i a Les Estrenes parlem de les noves composicions que s’estrenen a l’Aplec de Figueres d’Antoni López, Amadeu Escoda, Francesc Picart, Joaquim Hostenc o Joan Vila. 
 
Als Reportatges parlem del concurs comarcal de Ripoll, entre d’altres, i acabem el programa amb la 5a semifinal de LSDA 2021 amb les sardanes d’Antoni Mas, Jordi León i Jaume cristau. Acabem el programa dedicant-lo als nostres oients de Altafulla Ràdio.

Coblejant és un magazine de Ràdio Calella Televisió amb l’Agrupació Sardanista de Calella per a les emissores de ràdio que el vulguin i s’emet arreu dels Països Catalans. T’informa de tot allò que és notícia al món immens de la sardana i la cobla. Dirigit per Queralt Pedemonte.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *