Restablerta la circulació de trens per l’R1

La precipitació d’una persona a les vies, a la sortida del túnel del Far, ha obligat a interrompre la circulació de trens per la línia R1 de Rodalies entre les estacions de Pineda de Mar i Arenys de Mar durant almenys dues hores, fins que la comitiva judicial ha fet l’aixecament del cadàver. Renfe ha confirmat que no es tracta d’un atropellament.

La circulació de trens per l’R1 entre Pineda de Mar i Arenys de Mar s’ha interromput aquest matí durant dues hores per garantir la seguretat dels efectius policials i d’emergències que han treballat a la zona de la via on s’ha precipitat una persona. Hauria caigut a la sortida del túnel del Far des del pas elevat que discorre en paral·lel per la carretera N-II, causant-li la mort. Renfe ha confirmat a Ràdio Calella TV que no es tracta d’un atropellament.

Fins al lloc del fets s’hi han desplaçat efectius dels Bombers de la Generalitat de Catalunya, que han sigut els primers en rebre l’avís, a més de Policia Local i Mossos d’Esquadra. La circulació de trens s’ha restablert cap a les 13.30h quan la comitiva judicial ha procedit a l’aixecament del cadàver.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.