[Àudio] [Coblejant] Programa 307: La colla Violetes del Bosc es proclama guanyadora del Campionat de Catalunya

▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

A l’Àrea de Campionat et portem la crònica Coblejant de la Final del Campionat de Catalunya de Balaguer on les colles Violetes del Bosc, en grans, i la Toc de Dansa, en veterans, van guanyar. 

També hem parlat amb el Cap de l’Àrea de Campionat, Víctor Geli, per saber com valoren el nou format del campionat i si tindrà continuació la pròxima temporada. A les Notícies, el Concurs Musical de Sardanes ‘Manel Saderra Puigferrer’ de Banyoles i Ceret ja s’ha presentat i té una dotació econòmica de 4.600 pels premiats.

A les Recomanacions, hem parlat amb la compositora de l’obra per a cobla d’estrena del Memorial Joaquim Serra que arriba el proper dia 21, Elisenda Fàbregas, per saber com ha estat el procés de creació per a cobla per primera vegada. A les Novetats Musicals, hem parlat amb els GASP, que estan produint el seu 5è i darrer volum Connectats i també, Lluís Gual, responsable de les produccions artístiques de Músics per la Cobla ens explica quin és el proper disc que la Cobla de Cambra treu a la llum.

A l’Òptica Externa, l’OMAC Orquestra està nominada al Certamen Terra i Cultura – Premi Miquel Martí i Pol i als Premis Carles Santos de la Música Valenciana i a les Notícies, parlem d’una iniciativa privada per fomentar la sardana; es tracta dels tallers de sardana d’iniciació i tècnica del Foment de Girona.

Acabem el programa dedicant-lo als nostres oients de Ràdio Hostafrancs. Coblejant és un magazín de Ràdio Calella Televisió amb l’Agrupació Sardanista de Calella per a les emissores de ràdio que el vulguin i s’emet arreu dels Països Catalans. T’informa de tot allò que és notícia al món immens de la sardana i la cobla. Dirigit per Queralt Pedemonte.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *