[Àudio] [Coblejant] Programa 333: “Anar d’aplec és una passada”: t’expliquem què és l’efecte dels joves de Molins de Rei

▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

A les Notícies, t’expliquem qui són els joves de Molins de Rei que són uns autèntics fans del món dels aplecs i què és l’Agrupa, l’entitat que gestionen que atrau jovent a les sardanes.

I també ens fem ressò del projecte S21.cat, creat per l’enginyer informàtic Joan Aranda i que vol revolucionar el sardanisme per modernitzar-lo a partir de noves metodologies i les idees de tots els sardanistes. L’Agrupació Sardanista de Calella encara la recta final de preparatius de l’Aplec Pairal de Catalunya amb bones notícies: ja tenen 250 reserves hotelers i més d’un 30% de les persones pernoctaran 2 nits. 

A L’Òptica Externa, una sardana d’alumini de 10 metres d’alçada que reprodueix una de les obres icòniques de temàtica sardanista del pintor cubista montblanquí Maties Palau Ferré presideix des d’aquest mes de maig l’interior de l’Ajuntament de Montblanc.

A les Recomanacions, el celler Vinyes dels Aspres, a Cantallops, a l’Alt Empordà, dedica una diada a Eduard Toldrà maridant vi i música de cobla a través d’un concert de la Cobla Sant Jordi per interpretar la música del compositor, estretament vinculat a la família. I a l’Àrea De Campionat, les colles Violetes del Bosc i Mans Amigues són les úniques colles que guanyen els tres enfrontaments al segon bàsic de la temporada a Sabadell.

Als Reportatges repassem el que ha donat de si l’Aplec de Caldes de Malavella i a l’Agenda destaquem l’Aplec de Sant Feliu de Guíxols. Coblejant és un magazín de Ràdio Calella Televisió amb l’Agrupació Sardanista de Calella per a les emissores de ràdio que el vulguin i s’emet arreu dels Països Catalans. T’informa de tot allò que és notícia al món immens de la sardana i la cobla. Dirigit per Queralt Pedemonte.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *