[Àudio] [Coblejant] Programa 337: Adrià Sánchez ha tocat el cel amb l’obligada més especial que ha estrenat mai

▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

A Les Estrenes, sota la mirada expectant de desenes de sardanistes, Adrià Sánchez va obligar impecablement aquest diumenge a l’Aplec de la Bisbal una sardana de tible d’estrena que Josep Cassú li ha escrit i que ell ha volgut dedicar a la seva mare. La sardana es titula Notes al cel.

També escoltem dues estrenes més de compositors emergents que estan en la seva vintena: Aniol Masdeu i Pau Coma. I a l’Òptica Externa, el personatge de més èxit entre el públic infantil d’aquest país descobreix la cobla. En Titó, el protagonista del programa del nou Sx3 ja ha enregistrat el capítol on descobreix els instruments de la cobla, una iniciativa del tiblaire Xavi Piñol.

A les Notícies, l’Aplec Internacional d’Adifolk arriba a Àustria aquest cap de setmana i hi porta una cobla formada íntegrament per dones joves, una fórmula que repeteixen de l’edició passada. A les Recomanacions, la cobla Vents de Riella ha editat un dossier didàctic per acostar les sardanes i la cobla als infants i que es pot comprar a les seves actuacions i a l’Agenda destaquem l’Aplec d’Agramunt!

Als Reportatges repassem el que han donat de sí l’Aplec de la Bisbal, la ballada nocturna de la Patum de Berga o la doble del Pla de la Catedral i a l’Àrea de Campionat et portem la crònica del darrer bàsic en categoria Gran a Cassà de la Selva.

Coblejant és un magazín de Ràdio Calella Televisió amb l’Agrupació Sardanista de Calella per a les emissores de ràdio que el vulguin i s’emet arreu dels Països Catalans. T’informa de tot allò que és notícia al món immens de la sardana i la cobla. Dirigit per Queralt Pedemonte.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *