La Unitat K9 de la Policia Local ofereix una exhibició canina

Aquest matí, la Plaça de l’Església ha acollit una desfilada i exhibició canina. La Unitat K9 de la Policia Local ha ofert una petita exhibició de com treballa la unitat canina del cos de seguretat calellenc.

S’han fet tres exhibicions: una en que el gos havia de trobar una substància estupefaent amagada en una caixa; una altra en la que reduïa un home (degudament protegit) i una tercera en la que defensava a un agent amenaçat i reduïa al violent. La Unitat K9 de Calella compta amb 4 gossos.

 

La desfilada canina ha comptat amb una cinquantena de gossos i gosses.

Punt d’informació sobre el procés de cens dels animals de companyia durant la desfilada.

Durant la desfilada s’ha posat un punt d’informació sobre el procés de cens dels animals de companyia. Recordem que es tracta d’un procés obligatori i gratuït, i que es realitza un cop l’animal ha passat visita al veterinari i se l’ha identificat amb un microxip.

El consistori recorda que els propietaris de gossos, gats i fures que no compleixin amb l’obligació s’enfronten a multes de 500 euros a 2.404 euros, si l’animal és de raça potencialment perillosa. Així es recull en el règim de sancions de l’Ordenança Municipal de Civisme, on també s’estableixen multes per no portar el gos lligat o amb la placa identificativa. La campanya té per objectiu fomentar la tinença responsable dels animals.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *