[Àudio] [Coblejant] Programa 339: 5 poblacions veïnes a l’Alt Maresme fan sardanes el mateix dia a la mateixa hora durant l’estiu

▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

A les Notícies, contra-programació sardanista a l’Alt Maresme a l’estiu: Sant Pol, Calella, Pineda, Malgrat i Blanes fan audicions de sardanes els mateixos dies a la mateixa hora, un fenomen que s’explica per inèrcia, però que causa un problema: manca de públic per més oferta que demanda en aquesta part del territori els diumenges a la tarda.

També, la família de Max Havart ha donat tots els fons musicals del músic nord-català a l’arxiu del Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí. I a les Recomanacions, el Foment de la Sardana Pep Ventura homenatja Agapit Torrent en el seu centenari amb un concert amb peces escollides per la família del compositor. 

A Les Estrenes, boom en la composició de sardanes fetes per joves. Al descobriment de Martí Delgado, de 21 anys, la la setmana passada, s’hi sumen ara un adolescent de 14 anys de Solsona, en Jordi Montanyà, i també un jove de 25 anys de La Garriga, en Carles Riba. Què els interessa de la sardana? Hem parlar amb ells.

A l’Agenda, destaquem l’Aplec de Granollers i als Reportatges repassem el que han donat de si els aplecs d’Agramunt i Les Masies de Voltregà. A més, es vol crear una experiència immersiva a la Casa de la Sardana sobre les colles de sardana esportiva i repassem el cartell de la segona edició del Coblíssim. 

Tot això i molt més a Coblejant és un magazín de Ràdio Calella Televisió amb l’Agrupació Sardanista de Calella per a les emissores de ràdio que el vulguin i s’emet arreu dels Països Catalans. T’informa de tot allò que és notícia al món immens de la sardana i la cobla. Dirigit per Queralt Pedemonte.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *