Dimecres toca enterrar al Rei Carnestoltes

El Rei Carnestoltes arriba al final aquest dimecres. Els Udols de Foc han preparat l’enterrament de la sardina a la Plaça de l’Església. Com a novetat, animen als més menuts a pintar la seva pròpia sardina i dur-la a la cercavila per entrar a un sorteig de diferents premis. Seran els últims moments de gresca abans de la quaresma.

El temps s’esgota pel Rei Carnestoltes. Després de fer de les seves aquest cap de setmana a la rua infantil, sa majestat està a punt d’arribar al seu final: aquest dimecres serà de cendra. Els Udols de Foc han preparat l’enterrament de la sardina per donar-li l’últim adéu. La concentració de vídues és a la Pl. Catalunya a les 18.15 h, des d’on sortirà una cercavila fins a la Plaça de l’Església per fer el testament del Rei Carnestoltes. Des dels Udols animen als més petits aquests dies a pintar la seva sardina i anar amb ella durant la cercavila per entrar al sorteig de diferents premis. És la novetat d’enguany, que se suma a la d’entrar a un sorteig amb Calella Centre Comercial si els que hi van es disfressen de vídua desconsolada. Així ho destaca Pilar Riera, dels Udols de Foc:

Les cartolines de les sardines es poden trobar en diferents establiments comercials de la ciutat, que han col·locat una sardina brillant a l’entrada de la porta. Són la Papereria Roger, Oleo and Teca, Diver 3, Foto Nuyen, Matsuri Comics, Ferreteria Gallart i la Pastisseria Ramírez. En aquests punts els més menuts poden recollir la sardina per fer la manualitat.

El dimecres a les 19. 30 h es farà la lectura del testament del Rei Carnestoltes a la plaça de l’Església i tot seguit hi haurà la crema i es repartirà xocolata i moscatell.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *