[Àudio] [Coblejant] Programa 392: EXCLUSIVA: escolta els temes a ritme de sardana del 1r Concurs Pere Masats Vila d’Anglès

▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

A les Notícies, el Coblejant et porta en exclusiva els temes guanyadors del 1r Concurs de Composició Pere Masats i Vilalta Vila d’Anglès. L’Agrupació Sardanista d’Anglès ha valorat molt positivament la iniciativa.

A T’Has Llegit Les Bases?, convocat el 4t Concurs de Composició de sardanes d’Agramunt que es consolida integrant en aquesta edició les entitats sardanistes de la població i amb una dotació econòmica de 1.500€.

A la secció d’Educació, la 1a Biennal Jesús Ventura s’està celebrant aquesta setmana a l’ESMUC amb un equip de pedagogs de primera línia en la composició per a cobla: els coneixem al Coblejant de la mà de Josep Maria Serracant. A les Novetats Musicals, la cobla Montgrins treu nou disc pels seus 140 anys amb sardanes d’autors relacionats amb la cobla, coneixem el repertori!

A les Recomanacions, una de les capitals del país inicia un nou cicle de sardanes itinerant per diferents barris de la ciutat els dimarts de juliol amb la cobla local que inicia els actes de celebració dels seus 50 anys. La coneixem! Enric Ortí Estrena a Calafell “Maria Rosa”, dedicada a la desapareguda Maria Rosa Pallàs, fundadora l’Associació Sardanista de Calafell. La podem escoltar!

Rosa Rodríguez i Martí Delgado han escrit a encàrrec del Conservatori de Girona 4 obres per a tenora, tible, flabiol i tamborí i fiscorn per crear repertori per a l’estudi d’aquests instruments. Tot això i molt més a Coblejant, un magazín de Ràdio Calella Televisió amb l’Agrupació Sardanista de Calella  i en coproducció amb La Xarxa de Comunicació Local que s’emet per 75 emissores a tots els Països Catalans. T’informa de tot allò que és notícia al món immens de la sardana i la cobla. Dirigit per Queralt Pedemonte.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.