La CUP demanarà al Ple que Calella iniciï la desconnexió amb Espanya

La CUP presenta al proper ple una moció per adoptar mesures de desconnexió democràtica i obertura d’un procés constituent no subordinat a l’estat espanyol.

La moció exposa els antecedents a la ciutat referents al procés d’Independència, com la consulta feta a la ciutat, la votació del 9N i les eleccions del 27 de setembre de 2015. Consideren que una majoria de calellencs ha donat suport regularment al fet que Catalunya esdevingui un estat independent i per això proposen l’adhesió de l’Ajuntament de Calella a la resolució aprovada pels Grups Parlamentaris de Junts pel Sí i la CUP a la mesa del Parlament de Catalunya el 27 d’octubre de 2015, en tots els seus acords.

La moció també vol que s’inicii el procés de desconnexió democràtica, sostinguda i pacífica, amb l’Estat espanyol, per fer efectiva la creació de l’Estat català independent en forma de república i  adoptar totes les mesures necessàries per a fer-ho efectiu.

La moció fixa també que l’Ajuntament de Calella se supeditarà a la legalitat que emani del Parlament de Catalunya, i facilitarà l’empoderament de la ciutadania a tots els nivells i en base a una participació oberta, activa i integradora.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.