[Àudio] [Coblejant programa 94] Competència de cobles

▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

Aquesta setmana fem una ronda de sardanes dedicades a Banyoles escoltant peces de compositors com Martirià Font o Agapit Torrent interpretades per les cobles Ciutat de Girona, Selvatana, La Principal de la Bisbal i els Montgrins. A la secció de notícies, Nuri Escudé, Presidenta de la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya, ens explica el concert que duran a terme commemoratiu dels 60 anys de l’entitat i a la secció de novetats musicals us proposem el nou disc de la Cobla Catalana dels Sons Essencials anomenat “Si són flors, floriran”.

A la part de Recomanacions Sardanistes, Jesús Ventura ens explica com serà la xerrada que durà a terme la setmana que ve a la Casa de la Sardana que porta per nom “La Sardana més enllà de la Cobla” i acabarem el programa fent referència a la CoblaFusió amb Glenn Miller, interpretada per Sant Arisa juntament amb la Cobla Contemporània.

També tenim com sempre la nostra secció d’Agenda Sardanista on en Jordi ens repassa les nostres propostes sardanístiques per la propera setmana. I recoolim, una setmana més, una frase feta dedicada als músics de cobles i orquestres.

També podeu escoltar la nova secció de l’Eudald Font!


Recordeu que podeu votar la següent eliminatòria de La Sardana de l’Any aquí: La Sardana de l’Any

Coblejant és un programa de Radio Calella Televisió per a les emissores de ràdio que ho vulguin. Fet i dirigit per Queralt Pedemonte i Jordi Terme.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *