[Àudio] [Coblejant programa 96] Peces escrites a quatre mans

▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

Aquesta setmana us portem un programa amb sardanes i peces escrites a quatre mans. A més, presentem en Jordi Rubio amb la secció de Reporter Sardanista des de el 50è Aplec de les Roquetes, al Parc de la Guineueta i amb una entrevista a Ramon Figueras, nou trompeta de la cobla La Principal del Llobregat.

Tornem amb la secció de Recomanacions Sardanistes amb un nou conte per a nens de l’escriptora Montserrat Segura, “En Pep, el nen que somiava sardanes és el títol d’aquest llibre que s’ha presentat en motiu de cloenda del Bicentenari del compositor romàntic Pep Ventura, en parlem amb l’autora. I a la Secció de Notícies parlarem de la nova proposta de la Diputació de Barcelona titulada “Anem al teatre”, que incorpora l’espectacle “Tututs”, de la cobla Bisbal Jove. I també ens fem ressò de la 34a Fira del Flabiol a Arbúcies que enguany tindrà com a novetat la primera Escola per a Joves Flabiolaires.

També tenim com sempre la nostra secció d’Agenda Sardanista on en Jordi ens repassa les nostres propostes sardanístiques per la propera setmana. I recoolim, una setmana més, una frase feta dedicada als músics de cobles i orquestres.

També podeu escoltar aquí la secció d’humor de l’Eudald Font!

Recordeu que podeu votar la següent eliminatòria de La Sardana de l’Any aquí: La Sardana de l’Any

Coblejant és un programa de Radio Calella Televisió per a les emissores de ràdio que ho vulguin. Fet i dirigit per Queralt Pedemonte i Jordi Terme.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *