Assemblea oberta per debatre el projecte de centre integral per a la gent gran

Davant la discrepància d’opinions entre els socis de l’Espai Caixa sobre si és necessari disposar d’un centre integral per a la gent gran a Calella, el seu president, Josep Maria Granyó, ha decidit convocar un debat obert on tothom pugui plantejar la seva opinió i aportar idees. L’assemblea es farà el dijous 17 de febrer a les 17.30 h i és oberta a tothom, tant per a socis de l’Espai Caixa com pels que no en són membres.

El president de l’Espai Caixa, Josep Maria Granyó, ha explicat que l’assemblea serà una bona oportunitat per confrontar idees, escoltar a totes les posicions i plantejar futurs projectes.

Com que hi ha certes discrepàncies, o hi ha gent que inclús està en contra, hem decidit fer un debat obert. Quan parlem, és quan la gent millor s’entén. La convocatòria de reunió serà el 17 de febrer a l’Esplai, on donarem veu a persones que no són massa partidàries i a gent que sí que aposta per aquest projecte. Jo també serè per detallar tots els objectius.

Granyó aposta per la creació d’un centre integral per a la gent gran on es concentrin serveis i activitats exclusivament per al col·lectiu, desmarcant-lo del nou centre cívic. Es mostra convençut que es tracta d’un recurs necessari a Calella per atendre les seves  necessitats i contribuir a la integració social.

La gent gran, ara mateix, ha de dependre de terceres persones per solucionar problemes que tenim. El que volem és tenir la llibertat per poder orientar les nostres necessitats com ho considerem convenient. Ens volem autogovernar. El centre integral ha de ser governat per gent gran, perquè realment som els que sabem quines són les nostres preocupacions.

Granyó també ha assegurat que ja ha fet els primers contactes amb partits polítics per poder presentar-los el seu projecte. Una mesura en la línia del que va anunciar fa uns mesos quan va dir que personalment donaria suport a la candidatura política que es comprometés amb el projecte. Es reafirma en què la ubicació ha de ser el pàrquing Bartrina.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.