Les obres al pavelló s’iniciaran una setmana més tard del previst

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

Amb motiu de l’endarreriment, el Campus d’Estiu del Club Bàsquet Calella es farà durant aquesta setmana a l’equipament esportiu del Parc Dalmau i es traslladarà a la Muntanyeta a partir del 4 de juliol. Es per això, que l’entitat ha fet pública un comunicat informant dels canvis. Les obres consistiran en el remarcatge de la pista i la instal·lació d’un equip de megafonia. Aquesta va ser la proposta guanyadora del pressupost participatiu d’inversions en instal·lacions esportives del 2015.

El president del Club Bàsquet Calella, Miquel Mas, ha explicat que des de l’Ajuntament de Calella se’ls ha informat dels canvis en el calendari d’execució de les obres de millora del Pavelló Municipal d’Esports del Parc Dalmau, que s’allargaran durant tot el mes de juliol. Diu que no interferiran en la programació del Campus d’Estiu que ha començat aquest dilluns.

“Ja havíem previst una combinació amb la pista de la Zona Esportiva de La Muntanyeta però aquesta primera setmana no serà necessària. No suposarà cap inconvenient, al contrari”, ha afirmat el president del CB Calella.

A partir del dilluns 4 de juliol, si no hi ha cap altre contratemps, el Campus es farà a la Zona Esportiva de La Muntanyeta, en horari de matí i tarda.

Les obres donaran resposta a una demanda conjunta del Club Bàsquet Calella i de la Unió Esportiva Handbol Calella, que va resultar la proposta guanyadora dels pressupostos participatius d’inversió en instal·lacions esportives del 2015. Compta amb una partida de poc més de 52 mil euros, per equipar el pavelló amb nova megafonia i fer-hi una nova senyalització del paviment.

“La tercera pista ja hi era però quedava més petita i ara quedaran proporcionades. Això millorarà els entrenaments però sobretot els dies de partits, perquè hi podran haver tres equips jugant a l’hora amb les pistes adaptades”, ha explicat Mas.

El president del Club Bàsquet Calella ha confirmat que les obres al Pavelló faran que les 24 Hores de Bàsquet se celebrin a principis d’agost, en comptes de finals de juliol com habitualment. És una competició de caràcter lúdic, en format de partits simultanis en dues pistes durant 12 hores, concurs de triples i esmaixades i revetlla popular.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *