[Àudio] Info Vespre 08-11-2019

▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

13.006 calellencs i calellenques, cridats a les urnes per a les generals del 10-N. A Calella hi haurà quatre col·legis electorals habilitats per a les votacions d’aquest diumenge: Fàbrica Llobet-Guri, Escolta Freta, Escola Pia de Jovara i Biblioteca Municipal. Obriran portes a les nou del matí i es podrà votar fins a les vuit del vespre. A l’Ajuntament Vell s’hi instal·larà un punt informatiu que es podrà visitar durant tot el dia.

Meritxell Lluís, la número 2 de JxCat al Senat, s’ha adreçat a la resta de forces independentistes per demanar-los anar tots a una en la defensa dels interessos dels catalans a Madrid. “Ni un vot enrere” és el lema de la campanya de JxCat, que presenta a Laura Borràs com a número 1 al Congrés i Roger Español, al Senat.

La CUP tanca la campanya per a les generals amb un acte a la plaça de l’Església. Sílvia Pagès, del secretariat nacional, i Eudald Calvo, alcalde d’Argentona, assistiran a l’acte de final de campanya que farà el partit a la plaça de l’Església (20h).


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *