[Àudio] La Ciutat 18-05-2020

La_Ciutat_72_34
▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

Després d’un parell de mesos, avui dilluns ha tornat a l’antena de Ràdio Calella TV el programa La Ciutat això sí, en versió reduïda d’una hora. La segona hora amb la tertúlia la recuperarem en el moment en que no hi hagi cap risc ni pels tertulians ni pels treballadors de la casa.

Hem parlat amb l’alcaldessa Montserrat Candini de l’alè que suposa que Calella entri avui en Fase 1. L’Obertura de terrasses, dels equipaments esportius municipals, del espais museístics i biblioteca, o la reobertura de les zones blaves, han centrat bona part de l’entrevista.

Justament una de les terrasses que reobre avui és la del restaurant La Gàbia de Calella. Ho ha explicat Jordi Estivill que n’és propietari.

Els llocs de culte són espais que avui també poden començar a obrir portes. En el cas de Calella aquesta es posposarà a dilluns de l’altre setmana, tot i que des de d’avui, el cancell de la porta principal estarà obert per qui vulgui visitar la saleta de les espelmes.

I la Miriam Marrè de la Loteria Robert de Calella ha confirmat que des de avui dilluns es reprenen els sortejos de les loteries.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat