[Àudio] [Coblejant] Programa 172: Primavera des de la finestra

eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJpbSI6WyJcL2FydHdvcmtcL2ltYWdlRmlsZVwvYXMwMjE1Ny0xMy5qcGciLCJyZXNpemUsODAwIl19._iW21IUTmS_aDmCsdAyn0x6bG88oGNwHvDgqY8KqZLk.jpg
▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

Aquesta setmana fem un tribut a la primavera, però des de casa. Per això recordem el famós quadre de “La Noia a la Finestra” de Dalí. Aquest tribut el farem escoltant sardanes que són odes a la primavera d’autors com Josep Cassú, Joaquim Serra, Olivier Marquès o Juli Garreta, entre molts altres!

A la secció de Notícies explicarem l’ajornament del concert final del concurs de La Sardana de l’Any i la vaga online que es va organitzar el cap de setmana passat arran de les declaracions del Ministre de Cultura y Deporte qui va dir que no hi hauria fons per aquest sector a causa de la crisi sanitària.

Escoltarem també les sardanes de la primera semifinal de La Sardana de l’Any i acabarem el programa amb la nostra CoblaFusió a càrrec de La Principal de la Bisbal i Pep López.

Coblejant és un programa de Ràdio Calella Televisió per a les emissores de ràdio que ho vulguin. Dirigit per Queralt Pedemonte.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat