L’Aula de Música Can Llobet ha començat un nou curs

Concert Escola Musica_WEB

Les classes, coincidint amb l’inici del curs escolar, van començar dilluns. El centre, que actualment compta amb 160 alumnes, estructura l’ensenyament musical en tres blocs: el llenguatge musical, el treball coral a través de les quatre corals que hi ha a l’Aula -petits, mitjans, joves i adults-, i l’aprenentatge de tocar un instrument.

Pensat pels més petits del centre, disposen del que anomenen ”roda d’instruments”. La Lourdes Bartrolí és la directora de l’Aula de Música Can Llobet.

Tenim la roda d’instruments on poden estar un any mirant instruments per saber el que escolliran. Després tenim l’altra troncal que és molt important i que és quan treballem en grups instrumentals. Aquí estem totes les parts corals o instrumentals. Des de petits els fem tocar en grup perquè és molt divertit, i fem partitures pel nivell que té cadascú. Tenim els grups de petits instrumentals, els combos on hi ha adolescents, i tenim un combo de jazz i pop amb gent més adulta.

Tot i que la matriculació dels nous alumnes es va fer el mes de juny, Bartrolí anima a qui encara no s’ha decidit a acostar-se a l’Aula que ho faci, i entri a formar part de la gran família musical que conformen mestres i alumnes. Sempre que hi hagi plaça, mai és tard per matricular-se.

Anirem fent aquest degoteig de persones durant el setembre i possiblement durant tot el curs. Jo sempre dic que si queden places, nosaltres estem oberts sempre a tothom. El problema és quan es vol tocar en grup col·lectiu que, si és molt enllà, és més complicat perquè el curs ja ha tirat. Però vaja, que animem a tothom a que no es quedi a casa i que pregunti. Segur que trobem una solució.

Bartrolí recorda a qui estigui interessat, què cal fer.

Secretaria està oberta de dilluns a dijous de 16:30h a 20:30h; enviant un correu electrònic a amcanllobet@gmail.com o direccio.amcanllobet@gmail.com ; trucar-nos al 937699216 o al 689029393, i els hi donarem la informació que necessiten. Nosaltres tenim canalla des dels 3 anys fins a adults de 80, per tant ho dic sempre, m’encanta que puguem oferir tot aquest ventall a la societat i que tothom hi trobi el seu lloc. Això és el més bonic que poden fer.

L’Aula de Música Can llobet, que aquest any celebra el seu 25è aniversari, es troba al segon pis de la Fàbrica Llobet Guri de Calella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat