[Àudio] [Coblejant] Programa 193: Els més petits de casa

p-destacada
▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

Aquest dilluns els infants del nostre país tornen a l’escola després de mig any sense poder trepitjar les aules i nosaltres els dediquem el programa d’avui perquè arrenquin el nou curs en bon peu. Escoltem a compositors com Miquel Tudela, Max Havart, Joaquim Serra o Joan Josep Blay.

A més, a la Secció de Notícies parlem del nou canvi a la Conselleria de Cultura de la Generalitat de Catalunya que és el 5è canvi de conseller en 4 anys al govern, ara amb Àngels Ponsa al capdavant. A l’Àrea de Campionat ens fem ressò d’un dels únics concursos de sardanes que se celebraran aquest any, a Cabrils, i també parlem de la nova campanya de micromecenatge que la Cobla Contemporània ha engegat per finançar el volum 9 de “Contemporanis”. 

A Les Estrenes parlem de les noves composicions d’Àngel Pujol, Maria Teresa Monclús, Xavier Forcada i Jordi Muñoz i recollim com sempre una frase feta del món de la sardana.

Coblejant és un programa de Ràdio Calella Televisió amb l’Agrupació Sardanista de Calella per a les emissores de ràdio que ho vulguin. Dirigit per Queralt Pedemonte.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat