“Chavalas” o el retrat fresc d’un grup d’amigues d’extraradi

El Cicle Gaudí ha programat la projecció a la Sala Mozart de Calella de l’òpera prima de la directora Carol Rodríguez Colas. “Chavalas” explica el retrobament de quatre amigues de l’adolescència que es reuneixen al barri on van créixer per reviure una autèntica i tragicòmica amistat. La crítica ha posat de relleu les interpretacions de les quatre protagonistes Carolina Yuste, Vicky Luengo, Elisabet Casanovas i Ángela Cervantes. La història arrenca amb una d’elles, fotògrafa de professió, es queda sense feina i ha de marxar de Barcelona, on vivia, per tornar a casa.

La pel·lícula és una oda a l’amistat i a les coses senzilles, a l’esperit de superació personal i a l’orgull sobre els propis orígens. La ciutat és de per sí protagonista a “Chavalas”, amb una història que es desenvolupa a l’extraradi de Barcelona.

Una comèdia dramàtica que s’ha estrenat aquest passat mes de setembre i que va arribar a la gran pantalla després d’haver rebut diverses nominacions als principals certamens cinematogràfics estatals: Goya, Festival de Màlaga i Premis Feroz.

Es projecta aquest vespre a la Sala Mozart (21h) amb entrades disponibles i a la venda al preu de 4,50 euros, la general. Els titulars del Carnet Jove i els socis del Club Vanguardia i de la Federació d’Ateneus de Catalunya tenen descompte.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.