[Àudio] [Coblejant] Programa 208: Frédéric Guisset i la Cobla Mil·lenària treuen disc nou

▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

La Cobla Mil·lenària ha enregistrat un integral del seu Flabiolaire, Frédéric Guisset, i el posa a la venda a les seves properes actuacions, en parlarem a la secció de les Novetats Musicals.

A les Curiositats Històriques us parlem del Ron Bacardí i la sardana i als Reportatges us parlem del Tradicional Concert de Nadal de l’Agrupació Sardanista de Calella. A les Notícies us expliquem què ha fet Marc Timón amb La Marxa Radetzky i, altre cop, a les Novetats Musicals us parlem del segon volum que ha editat la Confederació per recaptar fons per declarar la Sardana com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat.

A Les Estrenes parlem de les dues noves composicions una d’Anna Abad i l’altra de Laia Giralt i acabarem amb la Coblafusió amb una versió de Vinyes Verdes Vora el Mar, de la cobla Maricel. Amb tot, escoltem sardanes dedicades a les festes com Sant Esteve, Cap d’any o Reis d’autors com Josep Prenafeta, Moraleda o Artiaga.

Coblejant és un programa de Ràdio Calella Televisió amb l’Agrupació Sardanista de Calella per a les emissores de ràdio que el vulguin i s’emet arreu dels Països Catalans. Dirigit per Queralt Pedemonte.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *