Es crea un punt de recollida de productes de primera necessitat per Ucraïna

Amb motiu del conflicte armat a Ucraïna i la manca de productes de primera necessitat al país, s’està tirant endavant un punt de recollida de productes de primera necessitat per a donar suport a la població ucraïnesa.

Aquest mateix diumenge ha començat una iniciativa liderada per Yuliia Melnyk, que proposa recollir productes bàsics com medicament, roba d’abrigarbolquers, compreses, menjar i menjar per nadons. A causa de la situació bèl·lica, molts establiments, en especial les farmàcies estan quedant sense estocs i la població ucraïnesa necessita que comencin arribar aquests productes per a poder continuar vivint.

Les recollides es fan durant la tarda i dilluns, de 19:00 a 21:30 es podran portar tots els productes esmentats. El dimarts, tot el que s’hagi recollit es portarà a Barcelona per a enviar-ho directament cap a Ucraïna. El punt de recollida serà a la Plaça de l’Església.

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Pedro Ribell barberan ha dit:

    Lo que está passant a Ucraïna amb part és culpa de Norteamérica que sempre sa cregut la dueña del món no a probó la guerra pro Norteamérica a forsat aquesta situació per la seva política amb Rusia ells i Inglaterra i el faxista del Aznar cusns morts van provoca de innocents a Irak ara que no ens vinguin com salvadors del món el ser humà ancara continua se’n un depredador pitxor quels animals que ens donen llisons de comportament y de defensa daquet món denominat Terra ells si protegegen la natura i matan per subsistir nosaltres que ens diem racionals matem per Poder i per mals instints espero que Norteamérica cedeixi amb no vulgue anexiona més països tan a la vora de Rússia i no provoquin a Putin perquè algun dia si ja justícia Norteamérica tindria que ser condenada junt amb Putin per aquesta matansa de innocents que acaba de comenzar i que ans pot portar a la tercera guerra mundial

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *