[Àudio] [Coblejant] Programa 225: Més a prop de la sardana d’Stravinsky

p-destacada
▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

Aquesta setmana coneixem els 5 finalistes per a cobla i els dos per a piano de la composició que Stravinsky hauria fet si hagués complert la seva promesa de compondre una sardana, ja que l’editorial Ficta ja ha anunciat els finalistes.

Als Reportatges parlem de les actuacions a Sant Andreu i a Poblenou, dos Barris de Barcelona. I, aquesta setmana sí, escoltem les estrenes que l’edició anterior del programa no van arribar: Joc de Mans, d’Enric Ortí i Per a tu, Jaumet, de Jordi Leon.

Ens fem ressò de com serà el concert final de La SuperSardana de l’Any el 15 de maig, on hi participarà el Quartet Mèlt i del qual ja es poden comprar les entrades. Obrim, també, aquesta setmana una secció força nova com és l’Àrea de Campionat, ja que sembla que es reprèn l’activitat de sardana esportiva a Cabrils i, al final del programa escoltarem la repesca de la SuperLSDA, qui passarà a la final?

Coblejant és un programa de Ràdio Calella Televisió amb l’Agrupació Sardanista de Calella per a les emissores de ràdio que el vulguin i s’emet arreu dels Països Catalans. Dirigit per Queralt Pedemonte.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat