Dissabte de retrobades a Lestonnac

A la commemoració, dels 200 anys d’història a Calella i els 145 anys del Col·legi Lestonnac a la ciutat, que tindrà lloc aquest dissabte a les 20.00 h, a l’Escola Pia, es retrobaran més de 400 cares.

El lloc escollit per aquesta retrobada tan especial és l’edifici del Carrer Sant Pere de l’Escola Pia. Allà si trobaran exprofessors/es com les actuals, alumnes i exalumnes, i persones que han treballat en aquest espai. Marisa Romero, directora del centre ens explica les activitats que hi ha preparades des d’una mica abans de les 20 h.

Primer ensenyarem els nous espais de l’escola a la gent perquè les persones que fa molts anys que no venen la puguin veure. Després al pati gran, on hi haurà un escenari amb cadires, farem la part institucional. Tot seguit hi ha una actuació entre professors i alumnes, després un pica-pica, i per acabar un concert del Sr Peix.

Amb aquesta jornada es pretén que persones que fa anys que no passen per l’escola es retrobin amb aquell espai on tants moments va viure, com amb aquelles persones que va compartir aquests moments. Un dia per compartir, recordar i crear nous records.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *