[Àudio] [Coblejant] Programa 231: Calella està d’Aplec!

p-destacada
▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

Aquest cap de setmana és l’Aplec de Calella, Pairal de Catalunya, el degà de tots els aplecs de la sardana. I s’hi pot ballar en temps de covid-19. És referent, també en època de pandèmia, i nosaltres hi serem, com sempre.

El Coblejant enregistra en directe l’Aplec de Calella però també hi ha programa, no parem mai! A les Notícies parlem de la nova Consellera de Cultura, Natàlia Garriga i de la mort de Carles Pous. A Les Estrenes ens fem ressò de la nova sardana de Josep Antoni López i al Poemari de Sardana repassem el poema de l’activista Lluís Maria Xirinacs. També escoltem sardanes dedicades al juny ara que hi hem entrat de la mà de Pepita Llunell, Enric Vilà, Roland Besson o Josep Freixas.

Com sempre també tenim la secció dels Reportatges, l’Agenda Sardanista i la de les Frases Dites i Fetes. Coblejant és un programa de Ràdio Calella Televisió amb l’Agrupació Sardanista de Calella per a les emissores de ràdio que el vulguin i s’emet arreu dels Països Catalans. Dirigit per Queralt Pedemonte.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat