Ona Maresme: “El gran món”de Pierre Lemaitre, primeres novetats per Sant Jordi 2023

▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

A poc més de mesos per Sant Jordi, la nostra llibretera de confiança comença a presentar-nos les novetats per a la cita literària més important de l’any. Avui ho fa amb la darrera novel·la publicada per l’escritor supervendes francès, Pierre Lemaitre. “El gran món” ens transportarà a Beirut, París, Saigon, l’any 1948. Una trepidant saga familiar plena de secrets, peripècies, aventures amoroses, tèrbols negocis i crims.

El gran món és el primer títol del nou cicle històric de Pierre Lemaitre: “Els anys gloriosos”. Una sèrie de novel·les que, com ja va fer amb el tríptic sobre l’Europa d’entreguerres mostra la sensibilitat de Lemaitre per contar històries que transcendeixen l’anècdota històrica i per a bastir una novel·la atractiva i absorbent.

Som al 1948, a la Indoxina les tropes franceses s’enfronten a la resistència anticolonial; a Beirut els Pelletier viuen l’inici del descabdellament familiar. Els fills abandonen definitivament la llar familiar: Jean, Françoise i Hélène a París, i Étienne a Saigon perseguint els rastres del seu amant desaparegut en acte de servei.

Cadascú viurà diferents experiències que marcaran el seu destí i el dels seus familiars. Un assassinat per resoldre, transaccions il·legals, una investigació periodística perillosa… Hi trobarem també personatges i trames que s’alternen, s’entrecreuen i s’interfereixen en una novel·la on l’amor, l’ambició personal o la desesperació formen part del substrat que les alimenta.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *