El teatre Orfeó Calellenc aixeca el teló d’una nova temporada

El Teatre Orfeó Calellenc aixeca el teló d’una nova temporada aquest diumenge amb la representació de l’obra «Els senyals del vent» a càrrec de la companyia La Magnòlia Teatre de Malgrat de Mar. Una obra que ja ha visitat diferents poblacions de la Selva marítima i l’Alt Maresme i que està protagonitzada per Josep Creus i Montse Ballart.

D’altra banda, el president de Joventut Artística, Francesc Playà, ha explicat que des d’ahir dilluns i durant els propers dos o tres dies els membres de la comissió del concurs de teatre visionen les 40 obres que s’hi han presentat al concurs d’enguany. D’aquestes, en quedaran 10 que es podran veure durant el 43è Concurs de Teatre Amateur Premi Ciutat de Calella entre els mesos de gener i març. Segons Playà, aquest any s’ha batut rècord de presentació d’obres al concurs. Mai s’havia arribat a 40 obres: “Ara estem dos o tres dies, des d’ahir dilluns, la comissió organitzadora mirant els DVD i seleccionant les millors amb el criteri que té la comissió que en té molta, d’experiència. Serà quan decidim quines 10 obres es passen“.

Francesc Playà ha avançat que els criteris de selecció són diferents i els membres de la comissió es miren aspectes com l’atrezzo, el vestuari o la manera de representar a l’hora d’escollir l’obra que entra a concurs.

D’altra banda, aquests dies ja s’han fet les primeres trobades per coordinar i fixar el calendari d’assajos per als Pastorets 2016. Enguany, la novetat és que també es faran dos quadres a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça.

Francesc Playà ha assegurat però que encara han de decidir quins dels dos quadres es posaran a escena a la biblioteca.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat