Augmenta la pressió hospitalària al Sant Jaume i al sociosanitari de Calella

Ha augmentat en 10 persones el nombre de pacients ingressats per Covid a l’Hospital Sant Jaume i al sociosanitari de Calella, segons l’últim recompte d’aquest dilluns al vespre que actualitza les dades que es tenien del passat 14 de gener. Actualment n’hi ha un total de 62: 36 al centre hospitalari i altres 26 al sociosanitari. La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha reportat un total de 6 defuncions.

En els últims quatre dies s’han produït 17 nous ingressos de pacients amb positiu per Covid a l’Hospital Sant Jaume, on s’han donat 8 altes. D’aquestes, 2 són trasllats a d’altres centres sanitaris i 2 més al sociosanitari. L’organisme sanitari reporta 4 defuncions.

Al sociosanitari, a més de les 2 entrades de pacients de l’hospital, s’hi han registrat altres 5 ingressos. S’hi compten els positius que han sortit del cribratge que es continua realitzant entre els pacients ingressats a la unitat de llarga estada. Al sociosanitari s’hi han produït 2 defuncions.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals positius i en aïllament per la Covid-19 és de 57 persones.

El risc de rebrot a Calella ja supera els mil punts

Els indicadors epidemiològics continuen disparats a Calella, i el risc de rebrot ja supera els mil punts quan ens trobem en la tercera onada de la pandèmia. Segons les dades presentades pel grup de recerca BIOCOM, ha arribat als 1.010,07, mantenint-se en el llindar de perill molt alt. Això s’acompanya d’una taxa de reproducció que està per sobre de l’1, confirmant que l’epidèmia continua en fase d’expansió. En concret, és de l’1,55.

Encara pel que fa a les dades relatives a la població de Calella, en els últims 7 dies s’han diagnosticat 93 contagis amb PCR o test d’antígens. L’acumulat de les últimes dues setmanes és de 132 casos.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *