Baixen els ingressos i les dades epidemiològiques continuen millorant

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

La corba de pacients amb positiu per coronavirus que estan ingressats al Sant Jaume continua en una marcada línia descendent. Ara en són 10, sis menys dels que hi havia en el recompte de dijous passat. La Corporació de Salut del Maresme i la Selva informa que en els últims quatre dies s’han registrat tres ingressos i s’han donat vuit altes hospitalàries. També s’ha reportat una defunció.

De les 8 altes hospitalàries, 3 són de pacients que han negativitzat però que continuen ingressats al centre. L’edat mitjana dels pacients ingressats es de 72 anys.

Si ens fixem en els principals indicadors de la situació de la pandèmia a Calella, el risc de rebrot continua a la baixa. Ara mateix se situa en 319,04 punts, tot i que encara es considera “molt alt”. Pel que fa a la velocitat de transmissió del virus segueix per sota de l’1, concretament en 0,88, tot i ha pujat unes dècimes respecte a la darrera setmana. En els últims set dies s’han diagnosticat 33 casos positius de Covid mitjançant test d’antígens o prova PCR, i l’acumulat dels darrers 15 s’eleva fins als 75.
La incidència acumulada per cada 100.000 habitants és de 361,84.

Des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva es continua demanant no abaixar la guàrdia i continuar aplicant totes les mesures d’higiene bàsiques com la mascareta, en interiors i exteriors on no es pugui mantenir la distància de seguretat, rentat de mans freqüent, distància i ventilació. A més, de reduir tant com sigui possible la interacció social.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat