L’Espai Caixa tanca el curs amb una gran festa de cloenda al Passeig

ball

La gent de l’Espai Caixa tancarà aquest dijous el curs amb una gran festa de comiat amb Passeig Manuel Puigvert, l’emplaçament que han utilitzat durant tot l’estiu per dur a terme les seves activitats. Un espai ampli, a l’aire lliure, que els ha permès un mínim d’interrelació sense córrer riscos en temps de pandèmia. Ho faran amb un berenar sopar i amb un ball a càrrec del Duet Aria. Tot plegat, seguint les màximes mesures sanitàries i amb un espai perimetrat.

El president de l’Espai Caixa, Josep Maria Granyó, ha explicat que la trobada d’aquest dijous servirà per tancar un estiu replet d’activitats. I és que malgrat les limitacions de la pandèmia, els socis de l’entitat s’han continuat trobant cada dijous al passeig on gaudien d’espectacles de ball i música. Ara tanquen el curs amb un berenar sopar i amb una sessió de ball en línia. Tot plegat començarà a les 20 h, però demanen començar arribar al voltant de les 19 h per fer una entrada esglaonada.

Després de dos mesos d’hiperactivitat i canvis de programes aquest dijous farem la cloenda. Obrirem a les 19 h per organitzar i ubicar a les persones a les diferents taules que tinguin assignades. El servei de sopar i beguda se servirà a la taula amb unes safates per evitar aglomeracions i cues.

Durant el sopar el grup Gara & Paula amenitzarà la jornada tocant versions de cançons d’estil pop. Tot seguit el Duet Ària farà un repertori de ballables on els assistents podran ballar individualment i sempre duent la mascareta. 

No es podrà fer ball de parella. Només ens autoritzen a fer en línia o una rumba que no requereixi està agafat. Estarem a la pista amb distància i amb mascareta. Ja ens han permès poder ballar en línia i no hem d’abusar d’aquesta permissió per augmentar contagis.

Els interessats assistir a la festa poden comprar un tiquet al preu de 12 euros el dimarts, dimecres i dijous a la tarda de 17 h a 20 h al Passeig o posant-se en contacte a través del 629 86 14 35.

Des de la setmana passada estem agafant reserves i fem publicat per xarxes. Ja comencem a tenir vora unes 150 reserves, crec que aviat haurem de tancar, perquè ens hem fixat el topall de 200 – 250 persones màxim.

Tot plegat en una jornada que servirà per tancar el curs i l’estiu on també han recuperat les activitats esportives. De cara al setembre l’Espai de la Gent Gran ha organitzat una sortida a les Terres de l’Ebre i com sempre també tindran un estand a la Fira de Calella i l’Alt Maresme. 

Comencem molt forts també. En primer lloc, tindrem un curs que també l’haurem d’adaptar a la pandèmia, però farem coses. Per exemple el dia 14 anem a Sant Carles de la Ràpita, ja som uns 80 inscrits i després vindrà la Fira on en un estand promocionarem les nostres activitats.

Amb tot, el president de l’Espai Caixa ha animat a tothom a participar en les activitats que de mica en mica van recuperant i confia en el fet que el curs que ve sigui un gran any per l’entitat amb més altes de nous associats i associades.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *