Baixen les inscripcions per a la 19ª edició de la rua de Carnaval de l’Alt Maresme

Carnaval_2017

Ja està tot a punt per la 19ª edició de la rua de Carnaval de l’Alt Maresme, que sortirà aquest dissabte a les 19 h de la tarda de l’avinguda Mediterrani de Poblenou, continuarà per l’avinguda Hispanitat, entrarà a Calella pel carrer Església i pujarà per Indústria, on finalitzarà la rua. La festa final, però tindrà lloc a la Sala Polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri amb l’entrega de premis.

Enguany, i malgrat el rècord de participació que hi va haver l’any passat, ha baixat el nombre de grups inscrits per aquesta 19ª edició del Carnaval de l’Alt Maresme. Xavier Batlle, tresorer de la Comissió de carnaval de l’Alt Maresme ha justificat d’aquesta manera el descens d’inscripcions.

“Això passa de que alguns anys venen, l’altre es cansen no es posen d’acord i l’altre any tornen a venir i així estem, tenim una quantitat de comparses que sempre venen i que han vingut sempre i hi han algunes que van vinguen, no van vinguen i a vegades també el tema econòmic els ha frenat una mica, ja que muntar això no es cosa de poca tresoreria precisament el problema de no poder venir es que no troben o una góndola o un container que els hi pugui portar la carrossa.”

Un de les novetats importants d’aquest any, pel que fa a la concentració de les carrosses és el canvi d’ubicació. Així ho explicava Batlle als micròfons de Ràdio Calella Televisió.

“Doncs aquest any hem aconseguit un solar que està al costat de les escoles de Poblenou i la benzinera de Pineda i el Carrefour express i els concentrarem allà i agafaran just el carrer que va a l’Avinguda Mediterrani i des de allà serà la sortida, aquests son els petits canvis del 2018”

A la 19ª rua de Carnaval de l’Alt Maresme, a banda de grups i comparses de Calella i Pineda, també vindran de poblacions com Montcada i Reixac, Mollet, Lloret, Blanes, Castell d’Aro o Palamós entre d’altres.

A més, comptarà amb la coordinació de l’ADF Alt Maresme, juntament amb les Policies Locals de Pineda i Calella.

Precisament, la Policia de Calella a través del seu compte de Twitter ha donat una sèrie de consells per gaudir de la Rua de Carnaval de manera segura.

Efectivament, alguns dels consells que ha donat la Policia Local han estat fer cas de les informacions oficials que emetin les autoritats i els mitjans de comunicació o si aneu amb grup o menors, doncs acordar prèviament un punt de referència per retrobar-vos en cas de separar-vos o de perdre’s. També recomanen portar a collibè o de la mà als petits així com preparar una fitxa amb les seves dades i un telèfon de contacte i procurar que ho dugui en un lloc ben visible.

En termes de seguretat, no pujar en baranes, reixes o altres elements inestables que puguin ser perillosos.

També es recomana anar a veure la rua a peu així com també alhora d’anar a la festa posterior a la Fàbrica Llobet-Guri.

A continuació podeu tornar a escoltar l’entrevista a Xavier Batlle, tresorer de la Comissió del Carnaval de l’Alt Maresme

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat