“Banyada nadalenca, tradició calellenca”

Fot d'arxiu

Com cada 25 de desembre, nevi, plogui, faci fred o calor, a la platja de Calella s’hi celebrarà la tradicional banyada nadalenca. Amb la logística ja per la mà, serà la 22na banyada nadalenca que esdevé tradició a Calella. Lluís Barri, de la Colla No tinc Fred, organitzadora de l’acte, ha desvetllat aquest matí al programa La Ciutat, el nou eslògan d’aquest any: “Banyada nadalenca, tradició calellenca”.

La convocatòria és a quarts de dotze del migdia, a la Platja Gran de Calella, davant del pas nivell. Lluís Barri ha explicat com funcionarà la banyada.

La banyada és a les 12h el dia de Nadal que ho fem tirant un cohet. Però demanem a la gent que vingui mitja horeta abans perquè ens agrada saber el nom de la gent i el poble del que són i un correu electrònic per tenir una mica de contacte si hi ha possibilitat. Llavors els hi donem una polsera perquè una vegada banyats puguin entrar a la zona en la que oferim el pica pica.

S’hi pot assistir disfressat i l’objectiu és capbussar-se al mar i celebrar el Nadal en família. I es que com diu la “Colla no tinc fred”, qui es banya per Nadal, no es constipa en tot l’any!

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *