Bàsquet per Setmana Santa!

1455641443-0-0

El CB Calella organitza el seu tercer Campus de Setmana Santa, que es realitzarà al Pavelló Municipal d’Esports del Parc Dalmau. Durarà quatre dies, del 21 al 24 de març, coincidint amb el període de vacances escolars, i combinarà l’aprenentatge i la tecnificació amb activitats lúdiques. Les inscripcions estan obertes i el preu és de 40 euros.

El CB Calella proposa aprofitar les vacances escolars de Setmana Santa per aprendre a jugar a bàsquet, o perfeccionar la tècnica. Organitza un campus esportiu que durarà quatre dies, del 21 al 24 de març, i s’adreça a infants i joves d’entre 4 i 14 anys.

Les sessions es faran de nou del matí a la una del migdia al Pavelló Municipal del Parc Dalmau. “De les quatre hores, dues les dedicarem exclusivament al bàsquet i la resta, després d’esmorzar, farem jocs cooperatius, de coneixença de l’entorn amb alguna cursa d’orientació pel Parc, concursos de tirs i d’habilitats”, ha explicat Xavi López, coordinador del CB Calella.

El campus es clourà amb una sortida per jugar a bitlles. Estarà conduit per entrenadors de l’Escola de Bàsquet i, en principi, no hi ha limit de places. “És el tercer any que fem el campus, i per experiència, totes les inscripcions que rebem les podem absorbir, a diferència del que passa a l’estiu”, ha exposat el coordinador de l’entitat esportiva.

Els interessats poden adreçar-se els dilluns, dimecres i divendres al Pavelló Municipal d’Esports del Parc Dalmau per rebre informació sobre les activitats programades. L’horari d’atenció serà de 17.30 a 19.00h.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *