“Benedicta Televisió”, una comèdia gamberra amb mirada crítica sobre el món de la televisió

La companyia Toma Pa’ Ti presenta aquest dissabte al Cicle Cultural la comèdia “Benedicta Televisió” protagonitzada per Lucía Martínez, en el paper de Cris, i Blanca Guerrero i Raúl Heredia. Ells dos interpreten la Gus i el Hakim, dos aspirants a posar-se al capdavant d’un show televisiu després de la mort sobtada de la seva presentadora. La Cris és la directora i qui organitza el càsting. L’obra es farà al Teatre Orfeó (21h) i les entrades al preu de 10 euros estan a la venda al portal entrapolis.com.

Calella és la pròxima parada de la gira de Benedicta Televisió, una comèdia crítica sobre tot el que es mou, de bo i de dolent, darrera del món de la televisió. La companyia Toma Pa’ Ti presenta un espectacle inclusiu pel col·lectiu LGTBIQ+ i feminista, que deconstrueix els estereotips de gènere.

Lucía Martínez, directora i protagonista de l’obra, ha explicat al programa La Ciutat que mostren la cara més fosca del món televisiu però sense abandonar l’humor.

La nostra idea és presentar una obra de comèdia per tractar amb mirada crítica sobre tot el que hi ha darrera del món de la televisió. L’exigència, els estereotips associats a les dones presentadores, el que suposa l’homosexualitat… Expliquem la pressió que hi ha per mantenir el teu lloc de feina, per demostrat que ets vàlid, amb independència de com ets i com ho fas.

Els tres protagonistes de Benedicta Televisió, la Cris –directora del programa–, la Gus i en Hakim, que s’han presentat al càsting, presenten situacions prenent de referència espais molt coneguts pel públic.

Hi ha des de programes d’entreteniment com Boom o Atrapa un millón, un homenatge al mític 1,2,3!, o d’altres més moderns, com Crims.

Benedicta Televisió es podrà veure aquest dissabte 26 de març al Teatre Orfeó (21.30h), dins la programació del Cicle Cultural. Les entrades estan a la venda al preu de 10 euros al portal entrapolis.com.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *