Bilans Estudi de Dansa i l’Escola de Flamenc Eva Torró, celebren 30 anys dedicats a la dansa

festival 2

Dues escoles de dansa calellenques estan de celebració i ho commemoraran amb un festival de dansa aquest dissabte a la polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri. Són l’Escola de Flamenc Eva Torró i Bilans Estudi de Dansa de Mercè Panosa, les qui avui han passat pel programa La Ciutat per revelar-nos tots els detalls de la “Gala 30 anys”. Un espectacle “únic i molt emotiu”, que unirà damunt l’escenari a més de 80 alumnes i exalumnes de les dues escoles calellenques que commemoraran aquests 30 anys dedicats a l’ensenyament de l’art de la dansa.

Tot plegat serà dissabte a partir de les 20 h a la sala polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri, on els assistents podran gaudir des de balls més tradicionals, com el ballet clàssic o el flamenc, a ritmes més urbans i trencadors, com el hip-hop o el contemporani, sense deixar de banda el jazz, la percussió o la gimnàstica rítmica. Ho han explicat Eva Torró i Mercè Panosa a La Ciutat.

Portarem coreografies de les nenes de l’escola i a partir d’aquí ens combinem les dues escoles. Ballarem clàssic, flamenc, hip-hop, contemporani, jazz, gimnàstica rítmica i percussió. En total seran unes dues hores de festival.

Entre les dues escoles actuaran un total de 80 exalumnes i alumnes, que porten més de 9 setmanes preparant aquest festival. Sota el nom de “Gala 30 anys” els ballarins pujaran a l’escenari per fer gaudir al públic i projectar tot el seu talent.

Vam demanar als exalumnes si voldrien fer algun número, i amb sorpresa que moltes van dir que si volien i actuaran dissabte. Entre les dues escoles actuaran 80 persones. Ens hem hipotecat molts dissabtes i hores però ho mereix.

L’entrada al festival serà lliure amb un donatiu de cinc euros que servirà per a cobrir despeses. Un espectacle de música i ball que anirà acompanyat de moltes sorpreses.

Hi ha la sorpresa que no saben els nostres alumnes, i és que hem preparat un videoclip dels 30 anys de les escoles i dels nostres inicis, i el passarem a l’inici del festival.

Dissabte a les 20 h les dues escoles celebraran 30 anys dedicats al món de la dansa, i és que com diuen encara ambdues professores i ballarines “30 anys, que encara tenen molta vida per davant”.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat