Elena Gadel presenta “La dona que em vesteix” al NEC

Després de vuit anys sense publicar cap cançó, Elena Gadel ha irromput de nou a l’escena musical amb l’àlbum “La dona que em vesteix”, el quart de la seva discografia. Inclou cinc temes que tracten de l’amor o el conflicte amb lletres esquinçadores que no deixaran ningú indiferent. L’artista barcelonina les interpretarà en el concert que oferirà aquest divendres 14 de juliol al Far, dins la programació del NEC. Totes les entrades esgotades fa setmanes. “Et confesso” va ser el primer llançament d’un treball en el qual també s’hi parla de la violència masclista.

A la cançó Lobo, Gadel posa tota la carn a la graella per relatar la cruesa de la violència de gènere. Musicalment, significa un gir més electrònic en la seva discografia, gràcies a la col·laboració de Marc Parrot en la seva producció.

Aquest divendres porta la seva gira estiuenca de concert al NEC de Calella, amb entrades esgotades de fa setmanes. La polifacètica artista barcelonina repeteix visita: va actuar-hi l’any 2019, llavors va encarregar-se d’obrir la temporada.

Elena Gadel és coneguda també per la seva faceta d’actriu, on ha estat reconeguda amb tres Premis Butaca. També ha protagonitzat diversos espectacles com El Petit Príncep, Grease i Mar i Cel, entre molts d’altres. La podem veure actualment i des de fa 7 anys a la sèrie Com si fos ahir de TV3 i com a jurat d’Eufòria.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *