Boicot als hotels de Calella pels fets del passat octubre amb la Policia Nacional i la Guàrdia Civil

L’Hotel Vila, l’Hotel les Palmeres i el restaurant El Galliner de Calella són objecte d’una campanya de boicot a les xarxes socials per enfonsar-lis la temporada d’estiu a través de les ressenyes de Google i Tripadvisor on s’hi han publicat nombrosos comentaris negatius

Els comentaris i els twits publicats per diferents usuaris fan referència a la situació que es va viure a Catalunya l’octubre de l’any passat quan la Guardia Civil i la Policia Nacional va marxar dels hotels de Calella i Pineda on estaven allotjats.

 

L’ Hotel Les Palmeres desmenteix haver fet fora els agents

L’Hotel Les Palmeres vol deixar clar que en cap moment es va fer fora les forces de seguretat del seu establiment. Afirmen que els agents de la Policia Nacional van romandre a l’Hotel fins a la data reservada, com en altres ocasions, i que no hi va haver cap problema durant al seva estada. El grup d’agents de Policia Nacional que era a l’Hotel hi és habitualment mentre fa tasques a Barcelona.

Des de la direcció de Les Palmeres ja fa uns mesos que es va fer un comunicat on s’afirma que l’hotel ha estat objecte de calúmnies i difamacions per part de mitjans de comunicació, agrupacions i particulars. A més, també s’aclareix una informació apareguda en alguns mitjans posterior als primers dies d’octubre en la qual se’ls acusava d’haver acomiadat un cuiner per un suposat tracte amable amb els agents.

La direcció de Les Palmeres diu que el tracte amable és habitual amb tots els clients i que el treballador va causar baixa volultària per un motiu que no està vinculat a aquest tema. L’hotel ha posat el cas en mans d’advocats.

Compartir

Potser t'interessa

2 Respostes

  1. Jaime Catala Miralles ha dit:

    Jeje Seu varen guanyar a pols!!! Jeje Que les den!!!

  2. MIQUEL SERRAT ha dit:

    La que echó a los Policías, fue la Alcadesa Sra. Candini, o al menos de ello se vanagloriaba en todas las TV y Radios que pudo. Pídanle explicaciones a ella, y que se haga responsable de los negocios y los trabajadores que van a sufrir este verano su chulería.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *