“Boig per tu”, el nou musical de l’ATSOC

Ja hi ha data per al càsting que convoca l’ATSOC (Associació de Teatre Solidari de Calella) per configurar l’elenc del seu nou musical. L’obra escollida és “Boig per tu”, basada en les cançons de Sau i que estrenarà el cap de setmana del 6 al 8 de desembre, pel Pont de la Puríssima. El grup ha fet a través de les xarxes socials una crida per apuntar-se a les proves per formar part d’aquest projecte, que es faran el 18 de maig.

Una selecció de 25 cançons del mític grup de Carles Sabater i Pep Sala són el fil conductor de la història de Boig per tu, un musical que tracta de l’adolescència i que s’ha representat amb molt d’èxit a Barcelona. Ara arriba a Calella de la mà de l’ATSOC, que s’ha fet amb els drets de l’obra escrita pel pinedenc Joan Gallart.

El president del grup teatral, Josep Grima, s’ha referit al musical com un projecte “brutal” i que s’allunya de les propostes que han fet fins ara.

És un musical trepidant, un musical brutal que agradarà molt i molt diferent al que hem fet fins ara. Donant-li el nostre toc personal de teatre amateur.

Des de l’ATSOC s’agareix especialment la bona predisposició tant de Gallart com del mateix Pep Sala a l’hora d’obtenir els permisos per portar el musical a Calella. Esperen que el compositor assisteixi a alguna de les representacions que es faran a la Sala Mozart.

Ell de seguida ens va captar, és una persona meravellosa que ens ha donat molts facilitats. La discogràfica també hi està treballant amb ell perquè el musical tiri endavant. I ja és una realitat.

Per configurar l’elenc artístic del musical, com és tradició, s’ha convocat un càsting d’actors, cantants i ballarins pel 18 de maig; el lloc encara no està concretat. Cal inscriure’s a través de la pàgina web teatresolidari.cat. Diu Josep Grima que no busquen un perfil concret, sinó gent amb ganes i il·lusió pel teatre.

L’únic que demanem és que se’n tinguin moltes ganes. Hem marcat una mica l’edat, que sigui dels 15 als 30 anys, però òbviament l’edat va relacionada amb l’actitud. Necessitem cos de ball, personatges principals, no hi ha res definit fins que no tinguem el càsting fet i veiem què es mou. Ens estan contactant gent de fora de Calella, i això és molt bo.

El Boig per tu de l’ATSOC s’estrenarà el cap de setmana del 6 al 8 de desembre i, en principi, tenen previst fer-ne unes quatre representacions.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *