S’endarrereix l’entrada en funcionament del nou aparcament de Joan Corominas

Imatge d'arxiu

S’han aturat els treballs d’adequació dels terrenys on està projectada la nova bossa d’aparcament perimetral que el Govern Municipal preveia posar en funcionament el passat mes d’abril. Han aparegut diversos imprevistos que ho retardaran aproximadament un mes, segons ha indicat el portaveu Josep Torres. Al solar de Joan Corominas que és de propietat municipal en sortiran unes 120 places que seran gratuïtes.

El portaveu de l’executiu local ha informat que quan s’estava a punt de desbrossar i aplanar el solar, s’han trobar amb diverses complicacions que han obligat a replantejar el projecte. Josep Torres diu que s’hi està treballant per resoldre-ho el més aviat possible i que l’aparcament entri en funcionament abans de l’estiu.

No ha sortit com volíem. Teníem unes previsions perquè pensàvem que les feines eren més simples, fins i tot se’ns ha duplicat el pressupost (…) Hem trobat diverses dificultats, com ara l’acumulació de terres i com es farà la gestió de les aigües. Quan el posem en funcionament serà amb totes les garanties.

Segons les previsions inicials, els treballs del nou aparcament perimetral tenien un cost màxim de 30.000 euros que, ara, s’han duplicat. A Joan Corominas en sortiran 120 places d’estacionament d’ús gratuït, en un espai tancat i senyalitzat.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *