Bon paper del Club Tennis Taula Calella al Top Català d’edats

Abel Martínez, foto CTTC

La jugadora del Club Tennis Taula Calella Alba Fernández ha quedat tercera aquest diumenge al Top Català d’edats que s’ha celebrat a Les Borges Blanques. Fernández ha fet un bon partit i fins i tot va tenir contra les cordes a la primera classificada, la jugadora del Vic, Clàudia Caymel.

De fet, 4 jugadors calellencs han participar al Top Català d’edats. Dissabte, Lluc Sánchez va acabar en quarta posició del Top Benjamí després de jugar durant tot el dia a un bon nivell i acabar amb 4 victòries i perdent amb els 3 primers classificats.

Per la seva banda, Clàudia Pérez, en aleví femení, va acabar en quarta posició després d’un triple empat per la segona, tercera i quarta posició. Abel Martínez, en juvenils, va començar guanyant els 3 primers partits però es va anar desinflant i va acabar en cinquena posició posició.

D’altra banda, aquest proper cap de setmana tornen les lligues després de les festes de Nadal. El Suris Calella visitarà la pista del Vic, mentre que el Termotur anirà a Les Borges Blanques. Es disputa també el Campionat de Barcelona del Circuit Promeses.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *