Bravo pel Nadal! és el lema de la campanya de Nadal 2015 de Calella Centre Comercial

Captura de 2015-11-18 16:11:38

Com sempre arriba el ja mític Sumaquilòmetres per poder optar a quatre viatges diferents per a dues persones i fins a 20 sopars en restaurants de Calella, també per a dues persones.

L’Eix vertebrador de la campanya d’aquest any són els auditoris i els teatres d’òpera més importants d’Europa i per això s’ha triat aquest lema. La butlleta vol servir d’homenatge a Victòria dels Àngels, Montserrat Caballé, Josep Carreras i Jaume Aragall, veus de casa nostra que hi han triomfat amb les seves interpretacions.

N’ha parlat el president de l’associació de botiguers Calella Centre Comercial, Xavier Nogué: “Els desembres sempre són molt simbòlics amb aquesta època nadalenca i com ja sabeu de fa molts anys fem aquesta campanya del Sumaquilòmetres i aquest any ho hem dedicat a ciutats que tenen òpera o que en fan.;és o menys gairebé tots els destins tenen una relació e què a la cutat o als seus voltants hi fan òpera“.

Aquest any les 20 destinacions s’agruparan com l’any passat, en quatre grups de cinc. A l’hora del sorteig es separaran les butlletes en funció del grup de destinacions que s’hagi completat amb cupons i s’extraurà una butlleta de cadascuna.

Captura de 2015-11-18 16:10:45Entre les destinacions proposades no hi falta Disneyland París, que mai ha deixat de ser-hi. Al bloc més llunyà de viatges també hi ha Moscou, Palerm, Venècia i Tenerife. El tercer bloc de viatges contempla  destins com Dresden, Oslo, Copenhaguen, Göteborg i Budapest. Al segon bloc hi ha grans clàssics, com Londres, Viena, Milà, Nàpols i Toulouse. I els viatges del primer bloc són Maó, Oviedo, Bilbao, València i Barcelona.

Els comerciants repartiran 35.000 butlletes i 180.000 enganxines del Sumaquilòmetres en un centenar d’establiments associats, i s’hi podrà participar des de l’1 de desembre i fins al dia 8 de gener. Segons Xavier Nogué, tant els botiguers com els calellencs estan especialment engrescats a participar a la campanya de Nadal. Nogué: “Hem de procurar sempre fidelitzar la gent que compra a Calella, tant calellencs com si venen de fora. És una manera simpàtica i a més, hi ha uns afortunats que sortiran contents si tenen la gran sort que els toqui algun viatge o un dels 40 sopars que també ofereixen molts restaurants associats“.

Captura de 2015-11-18 16:11:38El Sumaquilòmetres ha d’ajudar a que els comerciants tinguin un desembre bo de vendes nadalenques i l’encaren amb aquesta convicció, coneixedors que hi ha molta gent que avança les compres però que també hi ha qui va a última hora. “Les perspectives és una incògnita. Avui en dia, en el consum, hi ha alts i baixos, però tenim bastanta fe que serà un desembre bo. Hi ha gent molt previsora i compra abans, hi ha gent que espera a l’últim moment… hi ha molta varietat en aquest sentit. No és una tendència que vagi a més o a menys un sector o un altre. Portem un cert temps que hi ha una mica de tot“, ha dit el president dels comerciants.

El sorteig de la campanya Sumaquilòmetres es farà el dia 14 de gener, a les 9 de la nit des de la Cooperativa l’Amistat, i es retransmetrà en directe per Ràdio Calella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat